Info

Tule viettämään viikonloppua perheen tai ystävien kanssa Automatkailumessuille! Omalla matkailuajoneuvolla tulija voi mukavasti leiriytyä messualueen CaravanParkkiin.

Nyt tuleminen omalla matkailuajoneuvolla ei ole hinnasta kiinni! CaravanParkki-paketti maksaa 60€ koko auto-/vaunukunnalta ja sisältää Parkin lisäksi CaravanParkin palvelut ja sisäänpääsyn Automatkailumessuille koko messuviikonlopun ajan.

 • Sähkö
 • Raikas vesi
 • Kemssan tyhjennys
 • Harmaiden vesien tyhjennys
 • Bajamajoja
 • Mahdollisuus maksua vastaan vaihtaa kaasupullot

Perjantaina ja lauantaina CaravanParkista on maksuton bussikyyti Ruissaloon saunomaan ja takaisin CaravanParkkiin! Kyyti lähtee kahdesti päivässä myöhemmin, tällä sivulla, ilmoitettuina ajankohtina. Ruissalossa on järjestetty CaravanParkkilaisille saunat, telttasauna ja kaksi lämmintä paljua.

CaravanParkissa on perjantaina ja lauantaina letunpaistoa sekä makkaran grillausta. Parkin vieressä sijaitseva Messukeskuksen ravintola on avoinna perjantai- ja lauantai-iltoina klo 02:00 saakka. Ravintolassa on molempina iltoina karaokea, jonka jälkeen tanssahdellaan livebändin tahdeissa.

CaravanParkkiin voi saapua omalla matkailuajoneuvolla torstaina 14.1. klo 17:00 alkaen ja alueelta pois lähtö on viimeistään sunnnuntaina klo 18:00. Suosittelemme ennakkolipun ostoa Automatkailumessujen lippukaupasta. Saapuessasi alueelle, esitä sähköpostiisi saapunut treffilippu tai sähköpostista tulostettu lippu vastassa olevalle henkilökunnalle. Saat lippua vastaan autossasi oleville messupassit, joita pitämällä esillä, voit kulkea messualueella ja messuilla vapaasti koko messutapahtuman ajan.

Tämä on todellinen tilaisuus viettää ikimuistoinen viikonloppu raikkaiden messujen yhteydessä.

Päivystävän leiripäällikön puhelin 02 2308 623

Caravanparkkiin saavutaan Artukaisen kiitotieltä. Saapuessasi paikalle, esitä treffipaketti -lippusi puhelimestasi tai sähköpostista tulostamasi lippu. Saat lippua vastaan treffipassin kaikille autossasi oleville, lapsille annetaan omat lasten passit. Saapumisesi jälkeen sivut ohjataan paikallesi ja annetaan opastusta.

 

TORSTAI

Caravanparkkiin voi saapua klo 17:00 alkaen

 

PERJANTAI

Messut aukeavat klo 10:00
Bussikuljetukset saunomaan ja paljuun kylpemään Ruissaloon klo 16:00 ja 18.30
Messut sulkeutuvat klo 18:00
Makkaranpaisto nuotiolla alkaa klo 18:00
Karaoke alkaa klo 19:00
Livebändi tanssittaa klo 21:00 – 01:00
Ravintola sulkeutuu klo 02:00

 

LAUANTAI

Suihkut käytössä viereisessä Gatorade Centerissä klo 8:00-10:00 sekä 18:00-20:00
Messuhulina jatkuu klo 10:00
Ruissaloon kyyditys klo 16 ja 18.30
Messut sulkeutuvat klo 18:00
Letunpaisto nuotiolla alkaa klo 18:00
Karaoke alkaa klo 19:00
Livebändi tanssittaa klo 21:00 – 01:00
Ravintola sulkeutuu klo 02:00

 

SUNNUNTAI

Suihkut käytössä viereisessä Gatorade Centerissä klo 8:00-10:00
Messut aukeavat klo 10:00
Messut sulkeutuvat klo 16:00
Caravanparkissa voi viipyä klo 18:00 saakka

Messujen aukioloajat

Perjantai
10.00 – 19.00

Lauantai
10.00 – 18.00

Sunnuntai
10.00 – 17.00

 • Turun Messukeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Artukaisten kaupunginosassa, noin 5 kilometrin päässä Turun ydinkeskustasta, rautatieasemalta ja satamasta. Turun lentoasemalle on vain 15 minuutin matka.

 • Messukeskuksen katuosoite on Messukentänkatu 9–13 mutta paikalle pääsee myös Kirjaltajankadun puolelta (tämä kannattaa laittaa navigaattoriin osoitteeksi) sekä Artukaisten Kiitotien puolelta. Aivan Turun Messukeskuksen naapurissa sijaitsee Gatorade Center (Turkuhalli).

 • Automatkailumessuilla pysäköinti on maksullista (hinta 6 euroa). Invapysänköintipaikat ovat maksuttomia.

 • Turun Messukeskuksen läheisyydessä on 3000 parkkipaikkaa. Asiakaspysäköintiin ajetaan Kirjaltajankadun tai Artukaisten Kiitotien kautta. Näytteilleasettajien pysäköintiin on oma portti Artukaisten Kiitotien puolella.

 • Turun Messukeskukseen liikennöi Turun seudun joukkoliikenteen Fölin bussilinja 100, 99 ja 32. Lisätiedot bussilinjoista ja aikatauluista www.foli.fi

Messujen ruokailusta vastaa messukeskuksessa sijaitseva ravintola Festo.

Messupäivinä Ravintola Festossa tarjoillaan lounas. Lisäksi messuvieraita ja näytteilleasettajia palvelevat messuhalleissa sijaitsevat kahvilat.

Messukeskuksen sisääntuloaulassa sijaitsee seuraavat palvelut:

 • Vaatesäilytys (maksullinen)
 • Lastenhoitohuone
 • Rajoitettu käteisen nostomahdollisuus infopisteessä


Turun Messukeskus on esteetön rakennus. Messukeskuksessa on lainattavissa vierailun ajaksi pyörätuoli (1) ja lastenrattaita (useita) aulan sisääntuloaulan infopisteestä. Varauksen voi tehdä myös etukäteen soittamalla numeroon (02) 337 111.