fbpx
Puhallettava-liukumäki

Valvottu Pomppulinnamaailma tarjoaa iloa lapsille ja lapsenmielisille

Automatkailumessuille kannattaa lähteä kauempaakin, sillä tekemistä ja näkemistä riittää kaikenikäisille!

Messuhallim B-hallissa messukävijöitä odottaa 800 m2:n suuruinen Pomppulinnamaailma, missä pomppivat niin lapset kuin aikuisetkin. Perheen pienimmille on varattu oma touhualue.

Pomppulinnamaailma on auki Automatkailumessujen aukioloaikoina ja pomppimaan pääsee hankkimalla lipun Automatkailumessuille. Automatkailumessujen lippujen hinnat: Aikuiset 10 € ja lapset 4 € (7-16-v.). Alle 7-vuotiaat pääsevät messuille ja Pomppulinnamaailmaan ilmaiseksi. Perhelipun hinta on 20 € ja se kattaa kaksi aikuista ja kaksi 7-16-vuotiasta lasta. Voit ostaa liput ennakoon verkosta Automatkailumessujen lippukaupasta!

Pomppulinnamaailman pelissäännöt:

  • Pomppulinnamaailmassa leikitään omalla vastuulla. Vanhemmilla on vastuu lapsistaan, eikä alle 12-vuotiaita lapsia saa jättää yksin. 15 vuotta täyttänyt voi toimia pienempien lasten valvojana.
  • Alle kouluikäisellä lapsella on hyvä olla selkätarra, johon kirjoitetaan lapsen nimi ja huoltajan puhelinnumero. Tarroja löytyy Pomppulinnamaailman valvojilta.
  • Messuvierailla on oikeus rajoittamattomaan yhtämittaiseen hupiaikaan Pomppulinnamaailmassa.
  • Pomppulinnamaailmassa ei tönitä eikä kiusata. Tarvittaessa henkilökunta puuttuu asiaan ja voi poistaa mahdollisesti häiriötä aiheuttavat henkilöt. Mikäli ongelmia ilmenee, kerrothan niistä henkilökunnalle välittömästi.
  • Kädet on hyvä pestä ennen alueelle menoa. Se on kohteliasta muita leikkijöitä kohtaan.
  • Ulkovaatteet on omalla vastuulla. Messujen aulasta löytyy maksullinen vaatteiden säilytys (2,50€ /hlö). Jätäthän ketjut, kaulakorut sekä terävät esineet kotiin. Näin kaikilla on turvallisempi olla ja välineet pysyvät paremmin kunnossa.
  • Automatkailumessut ei vastaa alueella hävinneistä tai rikkoutuneista tavaroista.
  • Alueella liikutaan sukkasillaan. Avojaloin tai kengät (ei edes sisäkengät) jalassa kulkeminen ei ole sallittua. Hallin lattia on vilpoinen, suosittelemme aikuisille villasukkia tms. lämpimiä sukkia jalkaan laitettavaksi.
  • Voit nauttia Messukeskuksen ravintolapalveluista. Vesipullon voit ottaa mukaan kaikkialle. Vauvanruokia on mahdollisuus lämmittää kahvilaravintolassa.

Lastenhoitohuone:

Lastenhoitohuone sijaitsee Messukeskuksen sisääntuloaulassa. Lastenhoitohuoneessa on mikro vauvanruuan lämmitystä varten ja siellä voi tarvittaessa imettää.

Tapahtuman järjestää yhteistyössä Automatkailumessujen kanssa Coinline Oy ja Turun Messukeskus Oy.