fbpx

Messualueella on CaravanParkki

Tule viettämään viikonloppua perheen tai ystävien kanssa Automatkailumessuille! Omalla matkailuajoneuvolla tulija voi mukavasti leiriytyä messualueen CaravanParkkiin.

Nyt tuleminen omalla matkailuajoneuvolla ei ole hinnasta kiinni! CaravanParkki-paketti maksaa 50€ koko auto-/vaunukunnalta ja sisältää Parkin lisäksi CaravanParkin palvelut ja sisäänpääsyn Automatkailumessuille koko messuviikonlopun ajan.

CaravanParkin palvelut:

  • Sähkö
  • Raikas vesi
  • Kemssan tyhjennys
  • Harmaiden vesien tyhjennys
  • Bajamajoja
  • Mahdollisuus maksua vastaan vaihtaa kaasupullot

Perjantaina ja lauantaina CaravanParkista on maksuton bussikyyti Ruissaloon saunomaan ja takaisin CaravanParkkiin! Kyyti lähtee kahdesti päivässä myöhemmin, tällä sivulla, ilmoitettuina ajankohtina. Ruissalossa on järjestetty CaravanParkkilaisille saunat, telttasauna ja kaksi lämmintä paljua. Katso aikataulut >

CaravanParkissa on perjantaina ja lauantaina letunpaistoa sekä makkaran grillausta. Parkin vieressä sijaitseva Messukeskuksen ravintola on avoinna perjantai- ja lauantai-iltoina klo 02:00 saakka. Ravintolassa on molempina iltoina karaokea, jonka jälkeen tanssahdellaan livebändin tahdeissa.

CaravanParkkiin voi saapua omalla matkailuajoneuvolla torstaina 9.1. klo 17:00 alkaen ja alueelta pois lähtö on viimeistään sunnnuntaina klo 18:00. Suosittelemme ennakkolipun ostoa Automatkailumessujen lippukaupasta. Saapuessasi alueelle, esitä sähköpostiisi saapunut treffilippu tai sähköpostista tulostettu lippu vastassa olevalle henkilökunnalle. Saat lippua vastaan autossasi oleville messupassit, joita pitämällä esillä, voit kulkea messualueella ja messuilla vapaasti koko messutapahtuman ajan.

Tämä on todellinen tilaisuus viettää ikimuistoinen viikonloppu raikkaiden messujen yhteydessä.