fbpx
Processed with VSCO with hb2 preset

Automatkailumessujen ohjelmatuottaja tulee Tubeconista

Nasim Selmani on valittu Automatkailumessujen ohjelmatuottajaksi. Nasim vastaa messujen ohjelmahankinnasta ja esiintyjistä.

Nasim on kokenut tapahtumajärjestäjä. Hän on aikaisemmin toiminut ohjelmatuottajana mm. suuren suosion saavuttaneessa Tubecon-tapahtumassa, joka kerää kansan suosimat tubettajat ihailijoidensa keskipisteeseen. Tikkurila Festivaali ja Helsingin Messukeskuksessa järjestettävä kansainvälinen teknologia- ja kasvuyritystapahtuma Slush kuuluvat nekin Nasimin meriittilistalle.

”Olen todella innoissani saamastani mahdollisuudesta olla tuottamassa kiinnostavaa ohjelmaa Automatkailumessuille. Tässä yhdistyy ammatillinen osaamiseni sekä mielekäs harrastus. Toivon todella, että saamme hyvällä ja kiinnostavalla ohjelmallisella sisällöllä paljon eri ikäisiä messuvieraita tammikuussa Turkuun”, toteaa Nasim.

Automatkailumessuilla Nasim on kuin kotonaan. Nasim ja hänen kumppaninsa ovat innokkaita matkailijoita. Ilmastotietouden ja lentopelon kasvettua pariskunta alkoi etsiä uusia ekologisempia tapoja matkustaa. Pian pihalle ilmestyi 16 vuotta vanha Mercedes Vito -pakettiauto, joka tuunattiin matkakodiksi. Nyt pariskunta matkustaa maanteitse aina kuin mahdollista.